WELLNESS JANUAR PÅ BROENS

Velvære for både krop og sind er i fokus på Broens Skøjtebane hele januar måned. Vi starter året med aktiviteter, der indbyder til at sænke tempoet og samtidig sætter skub i kroppen, pulsen og smilene. Se vores program for wellness januar på Broens herunder.

sauna
sauna
Lej din egen sauna på Broens Skøjtebane

Lej din egen sauna

Den 1. - 31. januar

Hver dag i januar kan du med vennerne, strikkeklubben, kollegaerne eller kæresten booke en stor sauna til 10 personer ved Broens Skøjtebane. I får den helt for jer selv og 1 times sauna koster 950 DKK.

Lej din egen sauna broens

Saunagus

Den 1. - 31. januar

Svala står på Broens i januar - klar til at give dig en meditativ oplevelse udover det sædvanlige. Hun byder indenfor i Sauna Svala til saunagus sessions. Tre runder med varme, kolde dyp & selvkærlighed. Book dig ind og kick start dit år med masser af velvære.

Lej din egen sauna broens
gratis-skojteundervisning

Gratis skøjteundervisning

Mandag - torsdag

Skøjteløb er godt for motorikken, kredsløbet og musklerne. Nyd den friske luft og en god omgang motion, som ikke føles som motion, når man skøjter rundt på banen. Vil du forbedre dine teknikker på isen? Mandag til torsdag tilbyder vi gratis skøjteundervisning med vores seje skøjtetrænere. Alle er velkomne uanset niveau.