skoleskoejte

SKOLESKØJTNING

 Spænd skøjterne og slip din klasse løs på Broens Skøjtebane! Giv din klasse en unik mulighed for at være aktive sammen på en anderledes og sjov måde med masser af frisk luft under skøjterne en hverdagsformiddag i hjertet af København 

Flere timers leg og læring venter forude på Broens Skøjtebane, hvor du og din klasse kan give den max gas på isen. Skøjtebanen måler 600 m2, så der vil være masser af plads, så børnene rigtig kan få pulsen op, styrket deres balance og ikke mindst få afprøvet alle mulige sjove skøjte-tricks sammen med  klassekammeraterne.

På Broens Skøjtebane har du og din klasse mulighed for at booke jer ind og benytte  skøjtebanens faciliteter fra mandag til fredag fra kl. 10.00 til 14.00. 

BOOK NU

PRAKTISK

Broens Skøjtebane ligger på Den Grønlandske Handels Plads på Christianshavn 

Adresse: Strandgade 95 – 1401 København K 

Det er nemt at komme dertil enten med offentlig transport eller en kort gåtur fra Kongens Nytorv henover Inderhavnsbroen. 

Metro: M1, M2, M3 til Kongens Nytorv
Bus: 2A til Arsenaløen 

Prisen er DKK 400 pr. klasse (inklusiv skøjteleje)

  • 10.00 – 10.45
  • 11.00 – 11.45
  • 12.00 – 12.45
  • 13.00 – 13.45

Vi anbefaler alle elever at med medbringe hjelm og eventuelt andet sikkerhedsudstyr.

Der er plads til 2 klasser ad gangen på skøjtebanen. Du kan med fordel booke begge pladser i samme tidsrum hvis parallelklassen, eller en anden klasse fra jeres skole, skal med. Hvis du booker en enkelt plads til din klasse, er det åbent for andre skoler eller skøjtende gæster at benytte skøjtebanen, hvis der er plads. 

Har du spørgsmål vedr. booking, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. + 45 33 93 07 60

Du kan også sende en mail til info@broensgadekoekken.dk