![Pasta-La-Pasta Pasta-La-Pasta](https://broensskoejtebane.dk/wp-content/uploads/2023/10/Pasta-La-Pasta.jpg)
![pasta-la-pasta-logo pasta-la-pasta-logo](https://broensskoejtebane.dk/wp-content/uploads/2023/10/pasta-la-pasta-logo.png)
Michelin-kokken, Morten Christensen er dybt passioneret omkring det italienske køkken – og med særdeleshed pasta. Alt deres pasta og saucer er lavet på en helt særlig opskrift lavet af en lille lokal familie i Piemonte i Norditalien. Det hele laves udelukkende af lokale råvarer – altså de bedste ingredienser for at opnå den helt autentiske italienske smag.
MENU
- RIGATONI & BOLOGNES
- 115,-
- Rigatoni pasta med slow-cooked Bolognese
di Salsiccia, pesto Genovese og frisk basilikum
- LARDO & PARMIGIANO
- 125,-
- Fagottini pasta fyldt med lardo i cremet parmesansauce, røget bacon, ærter og sort peber
- POMODORO & STRACCIATELLA (vegetarisk)
- 105,-
- Strozzapreti pasta med tomatsuppe, frisk stracciatella ost, pesto Genovese & røget mandler
- EKSTRA PARMASAN, BACON ELLER CHILI
- 10,-
- (Frisk trøffel: dagspris)
BØRNEMENU
- RIGATONI & BOLOGNESE
- 65,-
- Rigatoni pasta med slow-cooked Bolognese
di Salsiccia
- POMODORO (vegetarisk)
- 55,-
- Strozzapreti pasta med tomatsuppe & frisk pesto
- SALAT BURRATA & POMODORO (vegetarisk)
- 99,-
- Økologisk burrata ost med cherry tomater, basilikum & havsalt
![pasta-la-pasta pasta-la-pasta](https://broensskoejtebane.dk/wp-content/uploads/2023/10/pasta-la-pasta.gif)
![Pasta-La-Pasta Pasta-La-Pasta](https://broensskoejtebane.dk/wp-content/uploads/2023/10/Pasta-La-Pasta.jpg)
Køkkenchef: Morten Christensen
![Menneske_04 Menneske_04](https://broensskoejtebane.dk/wp-content/uploads/2023/10/Menneske_04-2.gif)