

Michelin-kokken, Morten Christensen er dybt passioneret omkring det italienske køkken – og med særdeleshed pasta. Alt deres pasta og saucer er lavet på en helt særlig opskrift lavet af en lille lokal familie i Piemonte i Norditalien. Det hele laves udelukkende af lokale råvarer – altså de bedste ingredienser for at opnå den helt autentiske italienske smag.
MENU
- RIGATONI & BOLOGNES
- 115,-
- Rigatoni pasta med slow-cooked Bolognese
di Salsiccia, pesto Genovese og frisk basilikum
- LARDO & PARMIGIANO
- 125,-
- Fagottini pasta fyldt med lardo i cremet parmesansauce, røget bacon, ærter og sort peber
- POMODORO & STRACCIATELLA (vegetarisk)
- 105,-
- Strozzapreti pasta med tomatsuppe, frisk stracciatella ost, pesto Genovese & røget mandler
- EKSTRA PARMASAN, BACON ELLER CHILI
- 10,-
- (Frisk trøffel: dagspris)
BØRNEMENU
- RIGATONI & BOLOGNESE
- 65,-
- Rigatoni pasta med slow-cooked Bolognese
di Salsiccia
- POMODORO (vegetarisk)
- 55,-
- Strozzapreti pasta med tomatsuppe & frisk pesto
- SALAT BURRATA & POMODORO (vegetarisk)
- 99,-
- Økologisk burrata ost med cherry tomater, basilikum & havsalt


Køkkenchef: Morten Christensen
