240307_Broens_Mortenpaaske_TG-4
pasta-la-pasta-logo

Bag Pasta La Pasta står den erfarne kok Morten Paaske Christensen, som efter flere år i Italien har udviklet en dyb kærlighed til det italienske køkken.

Han er udlært fra den anerkendte Michelin-restaurant Formel B, har arbejdet som kok på den 3-stjernede restaurant Alinea i Chicago og har endda haft æren af at kokkerere for Hans Majestæt Kong Frederik X.

I den hyggelige pastabiks løfter de den klassiske og simple italienske pasta til nye højder ved at integrere teknikker og viden fra Michelin-universet.

Morten importerer håndlavet pasta fra en lille lokal familie i Piemonte og udvikler saucer i tæt samarbejde med en dygtig kok i Torino.

MENU

RIGATONI & BOLOGNESE
115,-
Rigatoni pasta med slow-cooked Bolognese di Salsiccia, pesto Genovese og frisk basilikum
LARDO & PARMIGIANO
125,-
Fagottini pasta fyldt med lardo i cremet parmesansauce, røget bacon, ærter og sort peber
POMODORO & STRACCIATELLA (vegetarisk)
105,-
Strozzapreti pasta med tomatsuppe, frisk stracciatella ost, pesto Genovese & røget mandler
BURRATA & POMODORO (vegetarisk)
99,-
Salat med økologisk burrata ost med cherry tomater, basilikum & havsalt
EKSTRA PARMASAN, BACON ELLER CHILI
10,-
FRISKHØVLET TRØFFEL
Dagspris

BØRNEMENU

RIGATONI & BOLOGNESE
65,-
Rigatoni pasta med slow-cooked Bolognese di Salsiccia
POMODORO (vegetarisk)
55,-
Strozzapreti pasta med tomatsuppe & frisk pesto
SALAT BURRATA & POMODORO (vegetarisk)
99,-
Økologisk burrata ost med cherry tomater, basilikum & havsalt
pasta-la-pasta
Pasta-La-Pasta

Køkkenchef: Morten Christensen

Menneske_04