Bag Pasta La Pasta står den erfarne kok Morten Paaske Christensen, som efter flere år i Italien har udviklet en dyb kærlighed til det italienske køkken.
Han er udlært fra den anerkendte Michelin-restaurant Formel B, har arbejdet som kok på den 3-stjernede restaurant Alinea i Chicago og har endda haft æren af at kokkerere for Hans Majestæt Kong Frederik X.
I den hyggelige pastabiks løfter de den klassiske og simple italienske pasta til nye højder ved at integrere teknikker og viden fra Michelin-universet.
Morten importerer håndlavet pasta fra en lille lokal familie i Piemonte og udvikler saucer i tæt samarbejde med en dygtig kok i Torino.
MENU
- RIGATONI & BOLOGNESE
- 115,-
- Rigatoni pasta med slow-cooked Bolognese di Salsiccia, pesto Genovese og frisk basilikum
- LARDO & PARMIGIANO
- 125,-
- Fagottini pasta fyldt med lardo i cremet parmesansauce, røget bacon, ærter og sort peber
- POMODORO & STRACCIATELLA (vegetarisk)
- 105,-
- Strozzapreti pasta med tomatsuppe, frisk stracciatella ost, pesto Genovese & røget mandler
- BURRATA & POMODORO (vegetarisk)
- 99,-
- Salat med økologisk burrata ost med cherry tomater, basilikum & havsalt
- EKSTRA PARMASAN, BACON ELLER CHILI
- 10,-
- FRISKHØVLET TRØFFEL
- Dagspris
BØRNEMENU
- RIGATONI & BOLOGNESE
- 65,-
- Rigatoni pasta med slow-cooked Bolognese di Salsiccia
- POMODORO (vegetarisk)
- 55,-
- Strozzapreti pasta med tomatsuppe & frisk pesto
- SALAT BURRATA & POMODORO (vegetarisk)
- 99,-
- Økologisk burrata ost med cherry tomater, basilikum & havsalt