Vind en tur på skøjtebanen for din skoleklasse

Vidste du, at skoleklasser kan reservere Broens Skøjtebane i løbet af formiddagstimerne som en del af børnenes idrætsundervisning? Nu udlodder vi en tur til en heldig skoleklasse. Det er en unik mulighed for at få pulsen op, styrket balancen og selvfølgelig have det sjovt med klassekammeraterne.

Deltag i konkurrencen og glæd jer til at komme på glatis og give den max gas på isen med en sjov og anderledes aktivitet i en ofte stillesiddende hverdag. Du deltager ved at udfylde formularen her – samtidig tilmeldes du vores nyhedsbrev og er den første til at modtage nyheder om skoleskøjtning, aktuelle tilbud og endnu flere konkurrencer.

 

Skoejte-illustration-venstre2
Menneske_04
skoleskoejtning-broens-skoejtebane
DENNE KONKURRENCE ER AFSLUTTET

Skoleskøjtning

Broens Skøjtebane kan bookes til skoleskøjtning hver mandag til fredag fra kl. 10.00 til 14.00 og skøjtebanen har åbent alle ugens dage frem til den 25. feb. 2024. Du kan læse meget mere om vores tilbud til skoler lige her

Få information om skoleskøjtning på
Broens Skøjtebane

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær en af de første, der får information om skoleskøjtning på Broens Skøjtebane, og hvad der ellers rører sig på Skøjtebanen. Vi sender løbende tilbud, konkurrencer og andet relevant information ud.

Skoleskoejtening-boern-danser-2023