{"id":439,"date":"2023-10-12T14:39:43","date_gmt":"2023-10-12T12:39:43","guid":{"rendered":"https:\/\/winter23.broensskoejtebane.dk\/?page_id=439"},"modified":"2024-11-04T15:43:57","modified_gmt":"2024-11-04T14:43:57","slug":"pasta-la-pasta","status":"publish","type":"page","link":"https:\/\/broensskoejtebane.dk\/pasta-la-pasta\/","title":{"rendered":"Pasta la Pasta"},"content":{"rendered":"\n\n\t\t\t\t\"pasta-la-pasta-logo\"\n\t

Bag Pasta La Pasta st\u00e5r den erfarne kok Morten Paaske Christensen, som efter flere \u00e5r i Italien har udviklet en dyb k\u00e6rlighed til det italienske k\u00f8kken.<\/p>\n

Han er udl\u00e6rt fra den anerkendte Michelin-restaurant Formel B, har arbejdet som kok p\u00e5 den 3-stjernede restaurant Alinea i Chicago og har endda haft \u00e6ren af at kokkerere for Hans Majest\u00e6t Kong Frederik X.<\/p>\n

I den hyggelige pastabiks l\u00f8fter de den klassiske og simple italienske pasta til nye h\u00f8jder ved at integrere teknikker og viden fra Michelin-universet.<\/p>\n

Morten importerer h\u00e5ndlavet pasta fra en lille lokal familie i Piemonte og udvikler saucer i t\u00e6t samarbejde med en dygtig kok i Torino.<\/p>\n

\n\t\tMENU\n\t<\/h2>\n
\n
RIGATONI & BOLOGNESE<\/dt>\n
115,-<\/dd>\n
Rigatoni pasta med slow-cooked Bolognese di Salsiccia, pesto Genovese og frisk basilikum<\/dt>\n <\/dl>\n
\n
LARDO & PARMIGIANO<\/dt>\n
125,-<\/dd>\n
Fagottini pasta fyldt med lardo i cremet parmesansauce, r\u00f8get bacon, \u00e6rter og sort peber<\/dt>\n <\/dl>\n
\n
POMODORO & STRACCIATELLA (vegetarisk)<\/dt>\n
105,-<\/dd>\n
Strozzapreti pasta med tomatsuppe, frisk stracciatella ost, pesto Genovese & r\u00f8get mandler<\/dt>\n <\/dl>\n
\n
BURRATA & POMODORO (vegetarisk)<\/dt>\n
99,-<\/dd>\n
Salat med \u00f8kologisk burrata ost med cherry tomater, basilikum & havsalt<\/dt>\n <\/dl>\n
\n
EKSTRA PARMASAN, BACON ELLER CHILI<\/dt>\n
10,-<\/dd>\n \n <\/dl>\n
\n
FRISKH\u00d8VLET TR\u00d8FFEL<\/dt>\n
Dagspris<\/dd>\n \n <\/dl>\n

\n\t\tB\u00d8RNEMENU\n\t<\/h2>\n
\n
RIGATONI & BOLOGNESE<\/dt>\n
65,-<\/dd>\n
Rigatoni pasta med slow-cooked Bolognese di Salsiccia<\/dt>\n <\/dl>\n
\n
POMODORO (vegetarisk)<\/dt>\n
55,-<\/dd>\n
Strozzapreti pasta med tomatsuppe & frisk pesto<\/dt>\n <\/dl>\n
\n
SALAT BURRATA & POMODORO (vegetarisk)<\/dt>\n
99,-<\/dd>\n
\u00d8kologisk burrata ost med cherry tomater, basilikum & havsalt<\/dt>\n <\/dl>\n\t\t\t\t\"pasta-la-pasta\"\n\t\t\t\t\"Menneske_04\"\n\n","protected":false},"excerpt":{"rendered":"

Bag Pasta La Pasta st\u00e5r den erfarne kok Morten Paaske Christensen, som efter flere \u00e5r i Italien har udviklet en dyb k\u00e6rlighed til det italienske k\u00f8kken. Han er udl\u00e6rt fra den anerkendte Michelin-restaurant Formel B, har arbejdet som kok p\u00e5 den 3-stjernede restaurant Alinea i Chicago og har endda haft \u00e6ren af at kokkerere for…<\/p>\n","protected":false},"author":2,"featured_media":0,"parent":0,"menu_order":0,"comment_status":"closed","ping_status":"closed","template":"","meta":{"_acf_changed":false,"inline_featured_image":false,"footnotes":""},"class_list":["post-439","page","type-page","status-publish","hentry"],"acf":[],"yoast_head":"\nPasta la Pasta<\/title>\n<meta name=\"description\" content=\"Michelin-kokken, Morten Christensen er dybt passioneret omkring det italienske k\u00f8kken \u2013 og med s\u00e6rdeleshed pasta. Alt deres pasta og saucer er lavet p\u00e5 en helt s\u00e6rlig opskrift lavet af en lille lokal familie i Piemonte i Norditalien. Det hele laves udelukkende af lokale r\u00e5varer \u2013 alts\u00e5 de bedste ingredienser for at opn\u00e5 den helt autentiske italienske smag.\" \/>\n<meta name=\"robots\" content=\"index, follow, max-snippet:-1, max-image-preview:large, max-video-preview:-1\" \/>\n<link rel=\"canonical\" href=\"https:\/\/broensskoejtebane.dk\/pasta-la-pasta\/\" \/>\n<meta property=\"og:locale\" content=\"da_DK\" \/>\n<meta property=\"og:type\" content=\"article\" \/>\n<meta property=\"og:title\" content=\"Pasta la Pasta\" \/>\n<meta property=\"og:description\" content=\"Michelin-kokken, Morten Christensen er dybt passioneret omkring det italienske k\u00f8kken \u2013 og med s\u00e6rdeleshed pasta. Alt deres pasta og saucer er lavet p\u00e5 en helt s\u00e6rlig opskrift lavet af en lille lokal familie i Piemonte i Norditalien. Det hele laves udelukkende af lokale r\u00e5varer \u2013 alts\u00e5 de bedste ingredienser for at opn\u00e5 den helt autentiske italienske smag.\" \/>\n<meta property=\"og:url\" content=\"https:\/\/broensskoejtebane.dk\/pasta-la-pasta\/\" \/>\n<meta property=\"og:site_name\" content=\"Broens Sk\u00f8jtebane\" \/>\n<meta property=\"article:publisher\" content=\"https:\/\/www.facebook.com\/broensskoejtebane\/\" \/>\n<meta property=\"article:modified_time\" content=\"2024-11-04T14:43:57+00:00\" \/>\n<meta property=\"og:image\" content=\"https:\/\/broensskoejtebane.dk\/wp-content\/uploads\/2023\/10\/pasta-la-pasta-logo.png\" \/>\n<meta name=\"twitter:card\" content=\"summary_large_image\" \/>\n<meta name=\"twitter:label1\" content=\"Estimeret l\u00e6setid\" \/>\n\t<meta name=\"twitter:data1\" content=\"3 minutter\" \/>\n<script type=\"application\/ld+json\" class=\"yoast-schema-graph\">{\"@context\":\"https:\/\/schema.org\",\"@graph\":[{\"@type\":\"WebPage\",\"@id\":\"https:\/\/broensskoejtebane.dk\/pasta-la-pasta\/\",\"url\":\"https:\/\/broensskoejtebane.dk\/pasta-la-pasta\/\",\"name\":\"Pasta la Pasta\",\"isPartOf\":{\"@id\":\"https:\/\/broensskoejtebane.dk\/#website\"},\"primaryImageOfPage\":{\"@id\":\"https:\/\/broensskoejtebane.dk\/pasta-la-pasta\/#primaryimage\"},\"image\":{\"@id\":\"https:\/\/broensskoejtebane.dk\/pasta-la-pasta\/#primaryimage\"},\"thumbnailUrl\":\"https:\/\/broensskoejtebane.dk\/wp-content\/uploads\/2023\/10\/pasta-la-pasta-logo.png\",\"datePublished\":\"2023-10-12T12:39:43+00:00\",\"dateModified\":\"2024-11-04T14:43:57+00:00\",\"description\":\"Michelin-kokken, Morten Christensen er dybt passioneret omkring det italienske k\u00f8kken \u2013 og med s\u00e6rdeleshed pasta. Alt deres pasta og saucer er lavet p\u00e5 en helt s\u00e6rlig opskrift lavet af en lille lokal familie i Piemonte i Norditalien. Det hele laves udelukkende af lokale r\u00e5varer \u2013 alts\u00e5 de bedste ingredienser for at opn\u00e5 den helt autentiske italienske smag.\",\"breadcrumb\":{\"@id\":\"https:\/\/broensskoejtebane.dk\/pasta-la-pasta\/#breadcrumb\"},\"inLanguage\":\"da-DK\",\"potentialAction\":[{\"@type\":\"ReadAction\",\"target\":[\"https:\/\/broensskoejtebane.dk\/pasta-la-pasta\/\"]}]},{\"@type\":\"ImageObject\",\"inLanguage\":\"da-DK\",\"@id\":\"https:\/\/broensskoejtebane.dk\/pasta-la-pasta\/#primaryimage\",\"url\":\"https:\/\/broensskoejtebane.dk\/wp-content\/uploads\/2023\/10\/pasta-la-pasta-logo.png\",\"contentUrl\":\"https:\/\/broensskoejtebane.dk\/wp-content\/uploads\/2023\/10\/pasta-la-pasta-logo.png\",\"width\":477,\"height\":40},{\"@type\":\"BreadcrumbList\",\"@id\":\"https:\/\/broensskoejtebane.dk\/pasta-la-pasta\/#breadcrumb\",\"itemListElement\":[{\"@type\":\"ListItem\",\"position\":1,\"name\":\"Hjem\",\"item\":\"https:\/\/broensskoejtebane.dk\/\"},{\"@type\":\"ListItem\",\"position\":2,\"name\":\"Pasta la Pasta\"}]},{\"@type\":\"WebSite\",\"@id\":\"https:\/\/broensskoejtebane.dk\/#website\",\"url\":\"https:\/\/broensskoejtebane.dk\/\",\"name\":\"Broens Sk\u00f8jtebane\",\"description\":\"\",\"publisher\":{\"@id\":\"https:\/\/broensskoejtebane.dk\/#organization\"},\"potentialAction\":[{\"@type\":\"SearchAction\",\"target\":{\"@type\":\"EntryPoint\",\"urlTemplate\":\"https:\/\/broensskoejtebane.dk\/?s={search_term_string}\"},\"query-input\":{\"@type\":\"PropertyValueSpecification\",\"valueRequired\":true,\"valueName\":\"search_term_string\"}}],\"inLanguage\":\"da-DK\"},{\"@type\":\"Organization\",\"@id\":\"https:\/\/broensskoejtebane.dk\/#organization\",\"name\":\"Broens Sk\u00f8jtebane\",\"url\":\"https:\/\/broensskoejtebane.dk\/\",\"logo\":{\"@type\":\"ImageObject\",\"inLanguage\":\"da-DK\",\"@id\":\"https:\/\/broensskoejtebane.dk\/#\/schema\/logo\/image\/\",\"url\":\"https:\/\/broensskoejtebane.dk\/wp-content\/uploads\/2023\/09\/broens_sb_logo.png\",\"contentUrl\":\"https:\/\/broensskoejtebane.dk\/wp-content\/uploads\/2023\/09\/broens_sb_logo.png\",\"width\":1056,\"height\":354,\"caption\":\"Broens Sk\u00f8jtebane\"},\"image\":{\"@id\":\"https:\/\/broensskoejtebane.dk\/#\/schema\/logo\/image\/\"},\"sameAs\":[\"https:\/\/www.facebook.com\/broensskoejtebane\/\",\"https:\/\/www.instagram.com\/broensgadekoekken\/\"]}]}<\/script>\n<!-- \/ Yoast SEO plugin. -->","yoast_head_json":{"title":"Pasta la Pasta","description":"Michelin-kokken, Morten Christensen er dybt passioneret omkring det italienske k\u00f8kken \u2013 og med s\u00e6rdeleshed pasta. Alt deres pasta og saucer er lavet p\u00e5 en helt s\u00e6rlig opskrift lavet af en lille lokal familie i Piemonte i Norditalien. Det hele laves udelukkende af lokale r\u00e5varer \u2013 alts\u00e5 de bedste ingredienser for at opn\u00e5 den helt autentiske italienske smag.","robots":{"index":"index","follow":"follow","max-snippet":"max-snippet:-1","max-image-preview":"max-image-preview:large","max-video-preview":"max-video-preview:-1"},"canonical":"https:\/\/broensskoejtebane.dk\/pasta-la-pasta\/","og_locale":"da_DK","og_type":"article","og_title":"Pasta la Pasta","og_description":"Michelin-kokken, Morten Christensen er dybt passioneret omkring det italienske k\u00f8kken \u2013 og med s\u00e6rdeleshed pasta. Alt deres pasta og saucer er lavet p\u00e5 en helt s\u00e6rlig opskrift lavet af en lille lokal familie i Piemonte i Norditalien. Det hele laves udelukkende af lokale r\u00e5varer \u2013 alts\u00e5 de bedste ingredienser for at opn\u00e5 den helt autentiske italienske smag.","og_url":"https:\/\/broensskoejtebane.dk\/pasta-la-pasta\/","og_site_name":"Broens Sk\u00f8jtebane","article_publisher":"https:\/\/www.facebook.com\/broensskoejtebane\/","article_modified_time":"2024-11-04T14:43:57+00:00","og_image":[{"url":"https:\/\/broensskoejtebane.dk\/wp-content\/uploads\/2023\/10\/pasta-la-pasta-logo.png","type":"","width":"","height":""}],"twitter_card":"summary_large_image","twitter_misc":{"Estimeret l\u00e6setid":"3 minutter"},"schema":{"@context":"https:\/\/schema.org","@graph":[{"@type":"WebPage","@id":"https:\/\/broensskoejtebane.dk\/pasta-la-pasta\/","url":"https:\/\/broensskoejtebane.dk\/pasta-la-pasta\/","name":"Pasta la Pasta","isPartOf":{"@id":"https:\/\/broensskoejtebane.dk\/#website"},"primaryImageOfPage":{"@id":"https:\/\/broensskoejtebane.dk\/pasta-la-pasta\/#primaryimage"},"image":{"@id":"https:\/\/broensskoejtebane.dk\/pasta-la-pasta\/#primaryimage"},"thumbnailUrl":"https:\/\/broensskoejtebane.dk\/wp-content\/uploads\/2023\/10\/pasta-la-pasta-logo.png","datePublished":"2023-10-12T12:39:43+00:00","dateModified":"2024-11-04T14:43:57+00:00","description":"Michelin-kokken, Morten Christensen er dybt passioneret omkring det italienske k\u00f8kken \u2013 og med s\u00e6rdeleshed pasta. Alt deres pasta og saucer er lavet p\u00e5 en helt s\u00e6rlig opskrift lavet af en lille lokal familie i Piemonte i Norditalien. Det hele laves udelukkende af lokale r\u00e5varer \u2013 alts\u00e5 de bedste ingredienser for at opn\u00e5 den helt autentiske italienske smag.","breadcrumb":{"@id":"https:\/\/broensskoejtebane.dk\/pasta-la-pasta\/#breadcrumb"},"inLanguage":"da-DK","potentialAction":[{"@type":"ReadAction","target":["https:\/\/broensskoejtebane.dk\/pasta-la-pasta\/"]}]},{"@type":"ImageObject","inLanguage":"da-DK","@id":"https:\/\/broensskoejtebane.dk\/pasta-la-pasta\/#primaryimage","url":"https:\/\/broensskoejtebane.dk\/wp-content\/uploads\/2023\/10\/pasta-la-pasta-logo.png","contentUrl":"https:\/\/broensskoejtebane.dk\/wp-content\/uploads\/2023\/10\/pasta-la-pasta-logo.png","width":477,"height":40},{"@type":"BreadcrumbList","@id":"https:\/\/broensskoejtebane.dk\/pasta-la-pasta\/#breadcrumb","itemListElement":[{"@type":"ListItem","position":1,"name":"Hjem","item":"https:\/\/broensskoejtebane.dk\/"},{"@type":"ListItem","position":2,"name":"Pasta la Pasta"}]},{"@type":"WebSite","@id":"https:\/\/broensskoejtebane.dk\/#website","url":"https:\/\/broensskoejtebane.dk\/","name":"Broens Sk\u00f8jtebane","description":"","publisher":{"@id":"https:\/\/broensskoejtebane.dk\/#organization"},"potentialAction":[{"@type":"SearchAction","target":{"@type":"EntryPoint","urlTemplate":"https:\/\/broensskoejtebane.dk\/?s={search_term_string}"},"query-input":{"@type":"PropertyValueSpecification","valueRequired":true,"valueName":"search_term_string"}}],"inLanguage":"da-DK"},{"@type":"Organization","@id":"https:\/\/broensskoejtebane.dk\/#organization","name":"Broens Sk\u00f8jtebane","url":"https:\/\/broensskoejtebane.dk\/","logo":{"@type":"ImageObject","inLanguage":"da-DK","@id":"https:\/\/broensskoejtebane.dk\/#\/schema\/logo\/image\/","url":"https:\/\/broensskoejtebane.dk\/wp-content\/uploads\/2023\/09\/broens_sb_logo.png","contentUrl":"https:\/\/broensskoejtebane.dk\/wp-content\/uploads\/2023\/09\/broens_sb_logo.png","width":1056,"height":354,"caption":"Broens Sk\u00f8jtebane"},"image":{"@id":"https:\/\/broensskoejtebane.dk\/#\/schema\/logo\/image\/"},"sameAs":["https:\/\/www.facebook.com\/broensskoejtebane\/","https:\/\/www.instagram.com\/broensgadekoekken\/"]}]}},"_links":{"self":[{"href":"https:\/\/broensskoejtebane.dk\/wp-json\/wp\/v2\/pages\/439","targetHints":{"allow":["GET"]}}],"collection":[{"href":"https:\/\/broensskoejtebane.dk\/wp-json\/wp\/v2\/pages"}],"about":[{"href":"https:\/\/broensskoejtebane.dk\/wp-json\/wp\/v2\/types\/page"}],"author":[{"embeddable":true,"href":"https:\/\/broensskoejtebane.dk\/wp-json\/wp\/v2\/users\/2"}],"replies":[{"embeddable":true,"href":"https:\/\/broensskoejtebane.dk\/wp-json\/wp\/v2\/comments?post=439"}],"version-history":[{"count":18,"href":"https:\/\/broensskoejtebane.dk\/wp-json\/wp\/v2\/pages\/439\/revisions"}],"predecessor-version":[{"id":2291,"href":"https:\/\/broensskoejtebane.dk\/wp-json\/wp\/v2\/pages\/439\/revisions\/2291"}],"wp:attachment":[{"href":"https:\/\/broensskoejtebane.dk\/wp-json\/wp\/v2\/media?parent=439"}],"curies":[{"name":"wp","href":"https:\/\/api.w.org\/{rel}","templated":true}]}}