Pasta-La-Pasta
pasta-la-pasta-logo

Michelin-kokken, Morten Christensen er dybt passioneret omkring det italienske køkken – og med særdeleshed pasta. Alt deres pasta og saucer er lavet på en helt særlig opskrift lavet af en lille lokal familie i Piemonte i Norditalien. Det hele laves udelukkende af lokale råvarer – altså de bedste ingredienser for at opnå den helt autentiske italienske smag.

MENU

RIGATONI & BOLOGNES
115,-
Rigatoni pasta med slow-cooked Bolognese
di Salsiccia, pesto Genovese og frisk basilikum
LARDO & PARMIGIANO
125,-
Fagottini pasta fyldt med lardo i cremet parmesansauce, røget bacon, ærter og sort peber
POMODORO & STRACCIATELLA (vegetarisk)
105,-
Strozzapreti pasta med tomatsuppe, frisk stracciatella ost, pesto Genovese & røget mandler
EKSTRA PARMASAN, BACON ELLER CHILI
10,-
(Frisk trøffel: dagspris)

BØRNEMENU

RIGATONI & BOLOGNESE
65,-
Rigatoni pasta med slow-cooked Bolognese
di Salsiccia
POMODORO (vegetarisk)
55,-
Strozzapreti pasta med tomatsuppe & frisk pesto
SALAT BURRATA & POMODORO (vegetarisk)
99,-
Økologisk burrata ost med cherry tomater, basilikum & havsalt
pasta-la-pasta
Pasta-La-Pasta

Køkkenchef: Morten Christensen

Menneske_04